Sporten

Sport-4-You is de sportvereniging  voor Judo en Karate in Montferland. Onze lessen zijn geschikt van jong tot oud en worden begeleid door goede docenten. Al jaren is de vereniging actief binnen de gemeente Motferland om de weerbaarheid te vergroten. Dit is zowel fysieke als mentale weerbaarheid. De lessen worden gegeven op dinsdag en donderdag.


Inschrijven bij Sport-4-You

Om in te schrijven bij onze vereniging heeft u een inschrijfformulier nodig. Download deze of vraag aan de docent. Het inschrijfformulier levert u weer in bij de docent.


Huishoudelijk reglement

Bij onze vereniging draait het om respect voor elkaar. Daarbij zijn er een aantal regels opgesteld. Daarom gaat u bij de inschrijving akkoord met ons huishoudelijk reglement. Download het huishoudelijk reglement om deze na te lezen.


Privacy

Sportverenigin Sport-4-You werkt met persoonsgegevens. Het bestuur streeft ernaar om zorgvuldig om te gaan met de persoonsgegevens. Wat het bestuur eraan doet om de gegevens te beschermen staat beschreven in onze privacyverklaring. Zorg dat u onze privacyverklaring gelezen heeft.


Opzeggen lidmaatschap

Mocht u, om welke reden dan ook, niet meer bij ons willen trainen dan kunt het opzeggings-formulier downloaden en deze afgeven of een email sturen. Uitschrijving dient altijd schriftelijk te gebeuren bij het bestuur. Alleen aangeven bij de docent is dus niet voldoende. Let op als u lid bent van Judo Bond Nederland dient u zelf daar op te zeggen, dit kan de vereniging niet voor u doen.


Sport-4-You is aangemeld bij www.sportvereniging-info.nl